SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Muhalefete hesabını sorun

Muhalefete hesabını sorun

18 Ocak 2014 Cumartesi - 10:47




Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü ve Şalpazarı’nı büyükşehir içine almak istemeyen muhalefeti halka şikayet etti.





Beşikdüzü ilçesinde seçim çalışmalarına katılan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü’nü AK belediyecilikle buluşturmak için herkese görev düştüğünü bildirdi. AK Parti dışında tüm partilerin Beşikdüzü ve Şalpazarı’nı Büyükşehir Belediyesi’nin dışında tutmak istediklerini ileri süren Gümrükçüoğlu, "Biz Büyükşehir Belediyesini il merkezi ve yanındaki Akçaabat ve Yomra ile birlikte düşünüyoruz, diyorlardı. Gücün yüzde seksen artmasıyla yani 200 trilyonluk bütçenin 300 trilyona çıkmasıyla acaba Beşikdüzü vatandaşı diğer ilçelerin ve merkez ilçe vatandaşının yanında ikinci sınıf vatandaş mıydı? Biz Başbakanımızın talimatıyla bu ilçelerimizi Büyükşehir kapsamına dahil ettik. Artan bütçeden pay almasını sağladık. Beşikdüzülü vatandaşlarımız AK Parti dışında gelenlere ‘Siz bizi büyükşehrin dışına atmıyor muydunuz’ demeyecekler mi? Bizden nasıl destek istiyorsunuz" dedi. Beşikdüzü’ne 1 trilyon Gümrükçüoğlu, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Köksal Boz ile geldiği Beşikdüzü’nde AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. İlk olarak Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş’ı makamında ziyaret eden Gümrükçüoğlu, daha sonra esnafları ziyaret etti. Gümrükçüoğlu, "Bu sene büyükşehir olmadığı halde Trabzon Belediyesi olarak 1 trilyon tutarında 5350 ton asfalt, yol, bordür ve duvar yapımlarıyla Beşikdüzü’müzün yanında olduk" dedi. Gümrükçüoğlu, AK Parti ilçe belediye başkan adaylarının bu hafta içinde açıklanacağını da bildirdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap