SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Murat Kılıçarslan

Murat Kılıçarslan

13 Aralık 2016 Salı - 09:20








Yaptığı başarılı çalışmalarla küçük bir kasaba görünümündeki Duroğlu’nun çehresini değiştiren Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan’ın Duroğlu ile ilgili hayalleri artık kabına sığmıyor. “Doğanın Nefes Aldığı Yer” sloganıyla fark yaratarak Duroğlu’nun fark edilmesini de sağlayan Başkan Kılıçarslan, şimdi de en büyük hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

Duroğlu’nu ilçe yapma sevdasını harekete geçiren Başkan Kılıçarslan’ın coşkusu artık belde sınırlarını aşmış durumda. Belde dışında yaşayan Duroğlularla ve yetkililerle yaptığı görüşmelerle ve toplantılarla bu hayaline her geçen gün biraz daha yaklaşıyor. Bu hayaline ulaşması için belde dışında yaşayan Duroğluların ve yetkililerin desteğini arkasına alan Başkan Kılıçarslan, birlik ve beraberlikle en aşılmaz engellerin aşılacağına da samimiyetle inanıyor.

Başkan Kılıçarslan göreve gelinceye kadar, çoğumuzun farkında bile olmadığı ve adeta yol kenarında bir köy görünümünde olan Duroğlu, artık çok değişti ve gelişti. Belediyecilik hizmetleriyle şehir altyapısını oluşturan, çevre düzenlemeleriyle gelişen ve yönetim anlayışıyla fark yaratan, doğayla bütünleşen bir güzellik haline geldi. Artık yoldan geçenlerin fark ve merak ettiği, geçerken dikkatle izlediği ve ziyaret ettiği bir şehir Duroğlu. Sadece bu sebeplerle bile ilçe olmayı hak ediyor bence. Ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; bir insan isterse çok şeyi değiştirebilir ya. İşte Murat Kılıçarslan, Duroğlu için çok şeyi değiştiren bir başkan. Başkanlıktaki başarısını yıllardır, iş hayatında ve siyasette de sürdüren Kılıçarslan’ın misyonu aslında Duroğlu’nun sınırlarını da aşıyor. Sanki onun yeri daha üstlerde ve sanki bunun için de çabaları var.

Kim bilir, belki yakın gelecekte başka yerlerin de çehresini değiştirebilecek bir konuma gelir. Gelsin de; böyle başarılı insanlara, liderlere ihtiyacımız var. Onun bu başarısının arkasındaki en büyük etken, şüphesiz; insanları ve çalışmayı sevmesidir. Aynı şekilde çevresindeki insanların da onu sevmesidir. Çalışan, üreten, sonuç ortaya koyan insanı kim sevmez ki? Gerek siyaseti, gerekse yöneticiliği/başkanlığı onu insanlara daha da yaklaştırmış. Büyüdükçe kibirlenmemiş daha da samimi davranarak gönülleri kazanmış. Gerek beldesinde gerekse tüm çevresinde iyi ve kötü günde tüm cemiyetlerde bulunmaya gayret gösteriyor.

İnsanlar da onu yanlarında görmekten mutlu oluyor. Başarının sırrı bence de budur. Hizmet üretebilir, çok çalışabilir, her yeri en iyi şekilde imar edebilirsiniz. Ama yüzünüz gülmüyorsa, verilen selamı görmüyor ya da insanlara bakmıyorsanız yaptığınız hiçbir hizmetin kıymeti yoktur. Başkan Murat Kılıçarslan’ı başarıları ve insanlığı için gönülden tebrik ediyorum. Umarım Duroğlu için kurduğu ve diğer tüm hayalleri gerçek olur. Umarım başarıları daim olur...


ACIMIZ BÜYÜK!

Hafta sonu Beşiktaş’ta patlayan bombalar yüreklerimizde patladı. Gencecik, fidan gibi polislerimiz ve insanlarımız şehit oldu. Yüzlerce yaralımız var. Acımız büyük. Bu millete bu acıyı yaşatanları nefretle lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap