SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Nurettin Canikli

Nurettin Canikli

11 Nisan 2017 Salı - 10:30








Geçen hafta birçok önemli açılış ve temel atma törenleri için Giresun’a gelen Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli’nin, Giresun için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk.

Başta 350 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin temelinin atılması olmak üzere tamamlanan birçok yatırım ve hizmeti de açarak hayata geçiren Sayın Canikli, AK Parti’nin Alucra’da atılan temellerinin en sağlam yapı taşlarından biri olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Bugün de Giresun’da bulunan ve 16 Nisan’da yapılacak referandum ve perşembe günü Giresun’a gelecek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesi Giresunlulara hitap edecek olan Sayın Başbakan Yardımcısı Canikli, Giresun’un neden EVET demesi gerektiğinin en önemli nedenlerinden biridir.

Giresun Üniversitesi ve Tıp Fakültesi başta olmak üzere, Ordu-Giresun Havaalanı, Eğribel Tüneli, Çotanak Arena Stadyumu ve Spor Kompleksi, 2. Organize Sanayi Bölgesi gibi büyük/mega ve önemli proje ve hizmetlerin yanında onlarca yatırımın Giresun’a gelmesine ve hayata geçmesine vesile olan Sayın Canikli tek başına Giresun’un Evet demesi için yeter de artar. Giresun ahde vefayı bilen ve her zaman gösteren bir il olmuştur. Bu kez de gösterecektir. Ve bu ahde vefayı bilmenin karşılığını da her zaman olduğu gibi fazlasıyla alacaktır.

Bunun da garantisi bizzat Sayın Canikli’dir. Bugün yapılacak mitingle Giresun’u Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın perşembe günü yapacağı ziyarete de hazırlayacak Sayın Canikli’ye ilginin büyük olması ve Giresun’un onun etrafında kenetlenecek olması beklenen ve olması gereken bir durumdur.


Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana hep sıkıntı ve keder içinde yaşayan bu millet, AK Parti iktidarı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle, huzuru ve umudu yakalamıştır.

Sayın Canikli de bu huzur ve umudun mimarlarındandır. Yeni Türkiye ve geleceğimiz için Sayın Canikli ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer alarak Giresun’un ahde vefasını hem bugün hem perşembe günü hem de 16 Nisan Pazar günü bir kez daha göstereceğimizden şüphem yoktur. Allah devlete ve millete zeval vermesin...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap