SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ordu, Samsun ve Rize dahil 21 ilde büyük operasyon! 55 kişi yakalandı

Ordu, Samsun ve Rize dahil 21 ilde büyük operasyon! 55 kişi yakalandı

01 Ağustos 2024 Perşembe - 09:53




İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Ordu, Samsun ve Rize’nin de bulunduğu 21 ilde yürütülen FETÖ’ye yönelik operasyonda 55 şüphelinin yakalandığını açıkladı.





İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde FETÖ’ye yönelik son 4 gündür devam eden “Kıskaç-24” operasyonlarında 55 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, KOM Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çorum, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kütahya, Ordu, Manisa, Mersin, RizeSamsun, Siirt, Tekirdağ ve Yalova'da FETÖ’ye yönelik “Kıskaç-24” operasyonları düzenlendi.

Son 4 gündür devam eden operasyonlarda 55 şüpheli yakalanırken şüphelilerin, örgütün sözde “Askeri Mahrem Yapılanması ve Emniyet Yapılanması” içerisinde faaliyette bulundukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgüt içerisinde sorumlu şahıslarla irtibatlı oldukları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.

İHA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap