A+ A-
Yorum
10

Ordu'da üniversite öğrencilerine sıcak karşılama

Yayın Tarihi: 16.09.2024 - 11:28
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik ile şehre gelen üniversite öğrencileri karşılandı.
Kaynak:İHA

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Ordu Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıran ve öğrenim hayatına devam eden öğrenciler, Ordu'ya gelmeye başladı. Öğrenciler, Ordu-Giresun Havalimanı, Ünye, Fatsa ve Altınordu ilçelerindeki otogarlarda kurulan karşılama noktalarında ikramlarla karşılandı. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte toplam 6 farklı noktada stantlar kurularak öğrencilerin şehre adaptasyon süreçlerine destek olunuyor. Karşılamalar, Ordu Üniversitesi yerleşkesindeki stantlarla da devam ediyor.


Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, bu organizasyonun öğrencilerin Ordu’ya ilk adımlarını atarken, kendilerini evlerinde hissetmeleri için önemli bir adım olduğunu söyledi. Genç, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Ordu Valiliğimizin destekleriyle gençlerimizin vakit geçirdiği her noktada çalışmalar yaptık. Yemekhaneler, peyzaj alanları, genç ofisler, etüt odaları ve spor sahaları gibi alanlarda iyileştirmeler gerçekleştirdik. Yoğun olarak otogar ve havalimanında karşılama noktaları oluşturduk. Ayrıca yurtlarımızda da hem öğrencilere hem de velilere çeşitli ikramlarla sıcak bir karşılama yapıyoruz. Amacımız, gençlerimizin eğitim süreçlerine en iyi şekilde başlamalarını sağlamak. Eğitim süreleri boyunca da yanlarında olmaya, sorunlarıyla ilgilenmeye, geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi birçok faaliyet ve programlarla gençlerimizle buluşacağız” dedi.

Etiketler