SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ordulu esnaf sergi açacak

Ordulu esnaf sergi açacak

12 Nisan 2015 Pazar - 13:49




Bostancıoğlu, bu yıl kutlanacak olan Mayıs 7'si Şenlikleri'nde esnafın Atatürk Parkı'nda pazar kuracağını belirterek, "Bu yılki 'Mayıs 7'si kutlamalar





Ordu'da esnaf sergi açıyor... Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, bu yıl kutlanacak olan Mayıs 7'si Şenlikleri'nde esnafın Atatürk Parkı'nda pazar kuracağını belirterek, "Bu yılki 'Mayıs 7'si kutlamaları önceki yıllara oranla daha tertipli ve düzenli olacak" dedi. Ordu'da her yıl 20 Mayıs'ta kutlanan ve Mayıs 7'si olarak adlandırılan etkinlik için hazırlıklar başladı. 20 Mayıs tarihinin Rumi takvime göre 7 Mayıs'a denk gelmesi sebebiyle eskilerin 'Mayıs 7'si' olarak adlandırdığı ve baharın geldiğinin müjdelendiği kutlamalar kapsamında Ordu'da esnaf için kurulacak pazar yerleri belirlendi. Ordu Esnaf Sanatkarlar Odası ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıtası tarafından yapılan toplantıda esnafın Atatürk Parkın'da pazar kurması kararlaştırıldı. Önceki yıllara göre etkinliklerin bu yıl daha tertipli ve düzenli yapılacağını ifade eden Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, Ordu Büyükşehir zabıtası ile yaptıkları toplantıda esnafın pazar kurması konusunda önemli kararlar aldıklarını belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap