SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Patileri kesilen yavru köpek, hayati tehlikeyi atlattı

Patileri kesilen yavru köpek, hayati tehlikeyi atlattı

21 Kasım 2020 Cumartesi - 15:49




Pamuk'un tedavisini sürdüren veteriner "Pamuk'un durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Kendi başına yiyip içmeye başladı" dedi.





Samsun'un Havza ilçesinde patileri kesilmiş halde bulunan "Pamuk" adlı yavru köpek hayatı tehlikeyi atlattı.

Pamuk'un tedavisini sürdüren veteriner Hekim Mustafa Kanat, Hayvan Hakları Yasası'nın çıkması gerektiğine işaret etti.

"Pamuk'un ön uzuvlarının olduğu kısma bir tekerlekli sandalye yapılarak kimseye muhtaç olmadan hayatını devam ettirebileceğini öngörüyorum ben. Pamuk'un durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Kendi başına yiyip içmeye başladı. Pazar günü tekrar kan tahlilleri yapılacak, eğer sonuçlar iyi çıkarsa hafta içi yeniden bir ameliyat olacak. Bu ameliyatta geriye kalan kemik dokuları uzaklaştırılacak.

"Pamuk güçlü ve şanslı bir köpek. Bu kadar dayanabilmesi de bir mucize. Çünkü hiçbir profesyonel destek almadan kopan uzuvlarıyla birlikte hayatta kalmayı başarmış bir köpek. Bu gibi vahşi olaylar öbür dünyada zaten karşılıksız kalmayacaktır. Fakat bu dünyada da bir karşılığı olması için inşallah bir an önce Hayvan Hakları Yasası çıkar."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap