SON DAKİKA



Haber > Rize > AK Parti Rize İl Başkanı ÇAYKUR’daki kadro sorunu ile ilgili konuştu: Seçimden sonra oturup konuşalım!

AK Parti Rize İl Başkanı ÇAYKUR’daki kadro sorunu ile ilgili konuştu: Seçimden sonra oturup konuşalım!

Karadeniz Özel

09 Nisan 2023 Pazar - 12:52




AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ÇAYKUR'da yaşanan mevsimlik işçilerin kadro sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu.





AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ÇAYKUR'da yaşanan mevsimlik işçilerin kadro sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ayar, Sendikanın yoğun baskısı bakanlık bürokratlarının da konuyu yeterince hesap edememesinden ötürü konunun çok farklı noktalara taşındığını söyleyen Ayar, “1000- 1500 kişiye kadro mu yoksa mevsimlik çalışanların tamamına 210 güne kadar çalışma imkânı mı? Hatta az öncede ifade ettiğim gibi bütün kadro bittiğinde tamamına 240 güne kadar çalışma imkânı mı? İşte bu tercihi yapacağız. Üstelik kadrolu sayısı belli bir rakamı aşarsa sendikanın isteği doğrultusunda belli bir rakamı aşarsa, kalan mevsimlik çalışanların 180 gün çalışması bile riske girebilir diye endişe etmekteyim. Onun için hesabımızı doğru yapacağız. Seçimden sonra bu işi oturup, enine boyuna konuşalım diyorum” ifadelerini kullandı. 

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap