SON DAKİKA



Haber > Rize > Erdoğan'dan ABD'ye tepki: Bal gibi de PKK'nın yanındasınız

Erdoğan'dan ABD'ye tepki: Bal gibi de PKK'nın yanındasınız

15 Şubat 2021 Pazartesi - 14:29




Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ABD'nin yaptığı açıklama var, evlere şenlik. Hani siz PKK'nın yanında değildiniz? Bal gibi de yanındasınız ve arkasındasınız." dedi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek Rize 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

Burada açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü PKK'nın Gara'da 13 kişinin vahşiçe katledilmesi üzerinden Amerika'ya sert sözlerle yüklendi.

BATI İSTER ANLASIN, İSTER ANLAMASIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Batı ister anlasın, ister anlamasın. ABD'nin yaptığı bir açıklama var, evlere şenlik.

HANİ SİZ TERÖRİSTLERİN YANINDA DURMUYORDUNUZ


Hani siz teröristlerin yanında durmuyordunuz, PKK'nın, YPG'nin yanında değildiniz. Bal gibi yanındasınız, arkasındasınız. Bunu başından beri hep gördük. Kuzey Irak'a binlerce TIR tank getirdiler, mühimmat getirdiler. Teröristlere teslim ettiler. Biz sizinle NATO'da berabersek, bu birlikteliğimizi sürdürecek samimi davranacaksınız. Teröristlerin yanında yer almayacaksınız. Yer alacaksanız bizim yanımızda yer alacaksınız." ifadelerini kullandı.

 

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap