SON DAKİKA



Haber > Rize > Herşey çevre için!

Herşey çevre için!

30 Ocak 2018 Salı - 12:20




Rize Belediyesi son 1 yıl içerisinde çevre için yaptığı çalışmalarla vatandaşlara temiz bir şehir hayatı sunuyor





Çevrecilik anlayışının ve doğanın korunmasına yönelik Rize Belediyesi tarafından yapılan son 1 yıllık çalışma değerlendirildi. Çevre için zararlı olan ve kullanılmayan atıkların toplanması yolunda çalışmalarını aralıksız yürüten Rize Belediyesi, temiz bir Rize için gece gündüz sorumluluğunun bilincinde hareket ediyor.

GÖZ ARDI ETMİYOR

2017 yılında Katı Atık çalışmaları kapsamında, 145 kişilik temizlik işçisi ve geniş araç filosuyla vatandaşların temiz bir şehirde yaşayabilmesi için mücadele veren Rize Belediyesi bir yandan gelen istek şikayet ve talepleri göz ardı etmiyor.

GERİ DÖNÜŞÜME KATKI

Rutin şehir temizliği ile mücadele veren Rize Belediyesi, diğer yandan geri dönüşüme katkı sağlayarak 2017 yılı içerisinde her hafta Salı günü esnaflardan atık lastikleri alarak lisanslı firmalar aracılığıyla yıllık ortalama 240 ton atığı ekonomiye kazandırdı.


EVSEL ATIKLAR TAŞINDI

2017 yılı içerisinde kendi bünyesinde oluşturduğu çöp transfer merkezi sayesinde Rize merkez başta olmak üzere Çayeli, Güneysu, Çaykent, Muradiye, Madenli ilçe, belde belediyeleri ve İl Özel İdaresine ait günlük ortalama 162 ton, yıllık 58 bin ton evsel atığın Trabrikap tesisine transfer işlemi gerçekleştirildi.

Selim Denizalp

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap