SON DAKİKA



Haber > Rize > Kalkandere’de şok istifa!..

Kalkandere’de şok istifa!..

18 Şubat 2024 Pazar - 09:51




31 Mart yerel seçimlerinde Kalkandere’de AK Parti’den yeniden aday gösterilmeyen Kenan Yıldırım, partisinden istifa ederek Büyük Birlik Partisi’nden adalığını açıkladı.





ÖZÇELİK: KAZANCAĞIZ

Rize’nin Kalkandere İlçesinde 2 dönemdir belediye başkanlığı yapan Kenan Yıldırım, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den yeniden aday gösterilmeyince partisinden istifa etti. Kalkandere’de seçimlerde iddialı olan Yıldırım, Büyük Birlik Partisi’nin saflarına katıldı. BBP İl Başkanı Ensar Özçelik, “Rize’de en az 3 belediyeyi kazanacağız. Kalkandere’de bunlardan bir tanesi” dedi.

YILDIRIM: BASKI GÖRDÜM

Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım da 10 yıl Kalkandere’ de büyük işler yaptığını kaydederek, “Göreve geldiğim günden itibaren başarılı işlerin altına imza attık. Görev sürem içerisinde başladığım bir çok proje var. Bu projelerimizi bitirmem için ilçe sakinlerinden tekrar aday olmam konusunda büyük bir baskı gördüm. Bende BBP’den aday olmaya karar verdim” diye konuştu.

HABER: SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap