SON DAKİKA



Haber > Rize > Kurban Bayramı'nda Mazlumlara Çifte Bayram Sevinci

Kurban Bayramı'nda Mazlumlara Çifte Bayram Sevinci

17 Haziran 2024 Pazartesi - 09:23




Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Rize Şubesi, bu Kurban Bayramı'nda mazlum kardeşlerimize unutulmaz bir sevinç yaşatmak için "Hediyem Kur'an Olsun" projesi kapsamında tahta levhalara yazarak hafızlık yapan Somalili öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye etti.





TDV Rize Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Reşit Karavin, Somali'ye yaptığı ziyaret sırasında vakfın "Hediyem Kur'an Olsun" projesi kapsamında tahta levhalara yazarak hafızlık yapan öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye ettiğini belirtti. Karavin, bu projenin, mazlum coğrafyalarda yaşayan ve Kur'an-ı Kerim'e ulaşmakta zorlanan kardeşlerimiz için büyük bir önem taşıdığını vurguladı.
Karavin, “Proje kapsamında Somali'de dağıtılan Kur'an-ı Kerim'ler, TDV Rize Şubesi tarafından titizlikle seçilmiş ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmıştır. Bu sayede, Kur'an-ı Kerim'i tahta levhalara yazarak hafızlık yapan öğrenciler, kutsal kitabımızı daha iyi öğrenme ve ezberleme imkanı bulmuştur.
TDV'nin ‘Hediyem Kur'an Olsun’ projesi, Kurban Bayramı'nın bereketini ihtiyaç sahipleriyle paylaşmanın ve İslam'ın kutsal kitabı Kur'an-ı Kerim'in öğrenilmesine ve yayılmasına katkıda bulunmanın güzel bir örneğidir. Bu anlamlı projeye siz de destek olarak mazlum kardeşlerimize unutulmaz bir bayram sevinci yaşatabilirsiniz.” dedi.

Olay53

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
TDV

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap