A+ A-
Yorum
10

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Bayrak, sert açıklamalar: Bulunmaz hint kumaşı değilsiniz!

Yayın Tarihi: 29.07.2022 - 13:54 | Güncelleme Tarihi: 29.07.2022 - 13:52
Muhittin Bayrak, makam ve mevki için her seçim zamanından Rize’ye gelerek aday olmaya çalışan kişileri isim vermeden eleştirdi. Bayrak “Bulunmaz hint kumaşı değilsiniz” dedi.

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, makam ve mevki için her seçim zamanından Rize’ye gelerek aday olmaya çalışan kişileri eleştirdi. Bu davranışın çok fazla etik olmadığını belirten Bayrak, “Memleket partisi olarak güzel şehrimizde ilkeli siyaset yapmaya devam edeceğiz ve doğru bulduğumuz politikaları desteklerken yanlış bulduğumuz politikaları samimiyetle eleştirmeye devam edeceğiz. Makam mevki için her seçim arifesinde kendine bir siyasi parti bulup adaylığa soyunanları ve Rize'de seçilebilme dengelerini alt üst eden çalışmaları tasvip etmiyoruz” dedi.

SEÇİM ARİFESİNDE RİZE’YE GELİYORLAR

Rize’nin aynı yüzlere mahkum olmadığını kaydeden Bayrak, “Her yıl AKP'nin başka şehirlerden getirilen ısmarlama vekil adaylardan veya seçimden seçime Rize'ye gelen milletvekillerinden ne farkınız var? Rizeli hemşerilerim şahittir ki iktidar partisinin vekilleri seçim arifesinde ortaya çıkarlar ve seçim sonuçlandı mı ortalıktan kaybolurlar. Peki bu durum sadece iktidar partisiyle mi alakalı? Kesinlikle hayır, bazı isimler başka şehirlerde yaşamasına karşın seçim arifesinde Rize'ye gelir ve aday çalışmalarına başlarlar. Bu durumu açık yüreklilikle reddediyorum” diye konuştu.

RİZE İLE ÖZDEŞLEŞMELERİ GEREKİR

Bayrak sözlerine şöyle devam etti: “Madem şehrinizi çok seviyor, hizmet etmek istiyorsunuz o vakit burada yaşayacaksınız buranın sorunlarını burada yaşayarak çözebilirsiniz. Hemşehrilerim bilmelidir ki serbest hayatta şehrinde yaşayamayanı vekil seçip Ankara’ya gönderdiğiniz de ne kadar Rize'deki sorunlarınızla ilgilendiğini veya çözüm üretebileceğini düşünüyorsunuz? Kısaca fikrimiz Rize'den vekil seçilecek isimlerin Rize'de yaşamaları ve ciddi anlamda şehrimizin sorunlarını bizzat yaşamış ve Rize ile özdeşleşmiş insanlar olmalıdır. Rize aşığı olan isimlerin ön plana çıkmasını doğru buluyoruz.”

Muhabir/Editör:Hamdi Usta
Etiketler