SON DAKİKA



Haber > Rize > Rize'de dehşet! Eşini öldürüp, intihar etmiş

Rize'de dehşet! Eşini öldürüp, intihar etmiş

27 Aralık 2021 Pazartesi - 14:48




RİZE'de Adem (68) ve eşi Nebahat Özdemir'in (57) yaşadıkları, apartman dairesinde silahla vurulmuş halde ölü bulunmalarının sırrı çözüldü. İncelemede, Adem Özdemir’in eşini tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiği belirlendi.





Rize'de Adem-Nebahat Özdemir çiftinden haber alamayan yakınları, durumu polise haber verdi. İhbar üzerine önceki gün adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, kapısını çilingir yardımıyla açtıkları eve girdi. Evin salonunda hareketsiz yattıkları görülen Özdemir çiftinin, yapılan kontrollerde silahla vurularak öldüğü belirlendi. Cansız bedenleri bulunan çiftin yanında tabanca da olduğu görüldü. Çiftin cesetleri, otopsi için adli tıp kurumuna kaldırılırken, ölüm nedenine ilişkin de soruşturma başlatıldı.

Yapılan incelemede, 2 boş kovan bulunan evde, Adem Özdemir’in eşi Nebahat Özdemir’i başından tabancayla vurup, öldürdükten sonra ağzına dayadığı silahı ateşleyerek yaşamına son verdiği ortaya çıktı. Otopsi işlemleri süren çift, kentte toprağa verilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap