SON DAKİKA



Haber > Rize > Yeni sezona güçlü gireceğiz!

Yeni sezona güçlü gireceğiz!

12 Kasım 2017 Pazar - 11:42




Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap Rize’nin turizm şehri olabilmesi için alt yapısının güçlü olması gerektiğini belirterek, “Yeni sezonda yeni tesisler





Mustafa BAYRAK

Engindere Mahallesinde 2015 yılında temeli atılan 5 yıldızlı otel inşaatında iç donanım çalışmaları başladı. Engindere Mahallesi Eski öğretmen evi ve okullar bölgesinde özel idareye ait arsa üzerinde 2015 yılında inşaatına başlanan 5 yıldızlı otel de iç donanım çalışmaları sürüyor. Otel inşaatını ziyaret eden Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap otel de kaba inşaatın tamamlandığını belirterek, “İç dizayn çalışmaları sürüyor. 44 bin metre kapalı alanı bulunan otelde 296 oda bulunmakta ve Rize’de büyük bir eksikliği tamamlayacak” dedi.

49 YIL SONRA DEVİR EDİLECEK

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap Yap işlet devret modeli ile yapılan otelin 49 yıl sonra Özel İdareye devrinin yapılacağını belirterek, “Turizm şehri olan Rize’de artık olmazsa olmazlarımızdan birisi şuan yapılmakta olan 5 yıldızlı otelimiz olmakla beraber bu yönde birçok çalışmaya merkezi hükümetimiz sayesinde imza atılmaktadır. Gelişmekte olan şehrimizde turizmi her alanda geliştirmeyi hedefliyoruz. Yeni sezonda yeni tesisler ile Rize turizme daha güçlü girecek. Hızla devam eden çalışmalar neticesinde yakın bir sürede açılışını yapmayı hedeflediğimiz bu projenin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap