A+ A-
Yorum
10

Başkan Kurnaz: “Gayretimiz İlkadım için”

Yayın Tarihi: 16.09.2024 - 17:47
Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ilçede her anlamda belediyecilik hizmetlerinin sürdürüldüğünü belirterek, “Hemşehrilerimizin konforunu arttıran hizmetlerle, ilçemizin daha da gelişmesi için azimle ve gayretle çalışıyoruz.
Kaynak:İHA

İlkadım Belediyesi, sosyal ve kültürel alanların yanı sıra, fen işleri ile park bahçelerde, temizlik ve zabıta hizmetlerinde de belediyecilik hizmetlerini sürdürüyor. Vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek hizmetlerin aksatılmadan sürdüğünü söyleyen Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ilçenin daha da gelişmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.


İlkadım’da paydaş kurumlarla uyumlu ve koordineli çalışmalar yürütüldüğünü aktaran Başkan Kurnaz, “Türkiye Yüzyılı’nda çevrenin, doğanın, iklimsel değişikliklerin bilincindeyiz. Verimlilik ve sürdürülebilirlik, bu dönemde üzerinde sıklıkla durulan konular ve bu konularda da en iyi hizmeti sunmak için çaba gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın güven ve konforu birinci önceliğimiz ve bizler de hemşehrilerimizin konforunu arttıran hizmetlerle, İlkadımımızın daha da gelişmesi için azimle ve gayretle çalışıyoruz. İlkadımımızda vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla, STK’larla, kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde ve koordineli çalışmalar yürütüyoruz. Birlikte ve dayanışma ruhuyla hareket ederek ilçemize güzel hizmetler sunma gayretindeyiz. İlçemizin gerek fiziksel gerekse de sosyal, kültürel, sanat, eğitim ve sportif yönden daha fazla gelişmesi için vatandaşlarımızın ve tüm paydaşlarımızın her anında hep yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Etiketler