A+ A-
Yorum
10

Başkan Sandıkçı: “Tüm öğrencilerimize çanta ve kırtasiye seti hediye edeceğiz”

Yayın Tarihi: 01.09.2024 - 14:31
Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere çanta ve kırtasiye seti hediye edeceklerini söyledi.
Kaynak:İHA

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın eğitime yönelik projeleri vatandaşlar ve veliler tarafından büyük beğeni topluyor. Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede bir gelenek haline getirdikleri çanta ve kırtasiye seti desteğini bu yıl da sürdüklerini söyledi.


Canik’te ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere hiçbir ayrım olmadan, çanta ve içerisinde öğrencilerin yıl boyunca ihtiyaç duyacağı tüm kırtasiye ürünlerinin yer aldığı kırtasiye setlerini hediye edeceklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’te bir gelenek haline getirdiğimiz çanta ve kırtasiye desteğimize bu yıl da devam ediyoruz. Çantalarımızı ve kırtasiye setlerimizi öğrencilerimiz için özenle hazırladık. Kırtasiye setlerimizin içerisinde öğrencilerimizin eğitim öğretim yılı boyunca ihtiyaç duyacağı tüm kırtasiye ürünleri ve yardımcı eğitim materyalleri yer alıyor” dedi.


Çanta ve kırtasiye seti desteği ile okula başlayan öğrencilerin mutlu olduğunu ve ayrıca ailelerin de eğitim harcamalarına katkıda bulunduklarını belirten Sandıkçı, eğitime yönelik yatırımlarla birlikte aile ekonomisine katkılar sunacak yeni projeleri ardı sıra hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydetti. Öğrencilerin daima yanında olduklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk günü öğrencilerimize çanta ve kırtasiye setlerini sıralarında teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.

Etiketler