Canik’te “Bir Gençlik, Bir Gençlik” Konferansı
Yayın Tarihi: 12.02.2026 - 15:17
Canik Belediyesi, Dr. Ömer Demirbağ’ı 13 Şubat’ta Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde ücretsiz konferansla vatandaşlarla buluşturuyor.
Samsun’un Canik Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında akademisyen, yazar ve şair Dr. Ömer Demirbağ’ı vatandaşlarla bir araya getiriyor. "Bir Gençlik, Bir Gençlik" adlı konferans programı 13 Şubat Cuma günü Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlenecek.
Canik Belediyesi’nden Gençliğe Özel Kültür Programı
Canik Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği kültür ve sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Aile, gençlik ile milli ve manevi değerler temalı programlarıyla dikkat çeken belediye, ekranların sevilen ismi Dr. Ömer Demirbağ’ı Samsunlu vatandaşlarla buluşturacak.
"Bir Gençlik, Bir Gençlik" başlığıyla düzenlenecek konferans, özellikle gençlere yönelik içerikleriyle öne çıkacak. Program, Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.
Dr. Ömer Demirbağ Sunum ve Şiirleriyle Sahne Alacak
Akademisyen kimliğinin yanı sıra yazar ve şair yönüyle de tanınan Dr. Ömer Demirbağ, konferansta gençlik perspektifi üzerine değerlendirmelerde bulunacak.
Katılımcılar, Demirbağ’ın anlatımları ve seslendireceği şiirlerle kültür ve düşünce dolu bir akşam yaşayacak. Program, 13 Şubat Cuma günü saat 19.00’da başlayacak.
Başkan Sandıkçı’dan Davet: "Gençlerimizle Buluşuyoruz"
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kültür ve sanat alanındaki etkinlikleri artırarak sürdürdüklerini belirtti. 7’den 70’e her yaştan vatandaşa hitap eden programlar düzenlediklerini ifade eden Sandıkçı, tüm Samsunluları konferansa davet etti.
Başkan Sandıkçı, "Bir Gençlik, Bir Gençlik konferansımızla Dr. Ömer Demirbağ’ı gençlerimiz ve hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Bereketli ve keyifli bir programa hep birlikte ortak olacağız" dedi.
Öte yandan belediye tarafından yapılan açıklamada, konferans sonunda çekilişle katılımcılara çeşitli hediyeler verileceği bildirildi.