A+ A-
Yorum
10

Samsun’da Alkollü İki Kişi Kavga Etti: Adliyeye Sevk Edildiler

Yayın Tarihi: 20.10.2026 - 16:10
Samsun İlkadım’da alkol sonrası kavga eden iki kişi adliyeye sevk edildi. Olayda bir tabanca ve 5 fişek ele geçirildi.
Kaynak:İHA

Samsun’un İlkadım ilçesinde birlikte alkol alan iki kişi arasında çıkan kavga, polis ekiplerinin müdahalesiyle son buldu. Olayda bir tabanca ve 5 fişek ele geçirilirken gözaltına alınan iki kişi adliyeye sevk edildi.

İlkadım’da Alkollü İki Kişi Arasında Kavga Çıktı

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesine bağlı İlyasköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, birlikte alkol alan C.K. (23) ile F.U. (53) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı.

Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olayda iki kişinin birbirini darbettiği öğrenildi.

Tabanca ve 5 Fişek Ele Geçirildi

Kavga sırasında F.U.’nun üzerinden yere düştüğü belirtilen bir tabanca ile 5 fişek, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ele geçirildi.

Olayla ilgili işlem başlatan İlyasköy Polis Merkezi ekipleri, F.U. ve C.K.’yi gözaltına aldı.

İki Şüpheli Samsun Adliyesine Sevk Edildi

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 53 yaşındaki F.U. ile 23 yaşındaki C.K., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Olayla ilgili adli sürecin devam ettiği bildirildi.

Etiketler