Samsun’da Feci Kaza, 29 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Yayın Tarihi: 30.03.2026 - 14:57
Motosiklet kazasında ağır yaralanan genç, 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek memleketinde toprağa verildi.
Kaynak:İHA
Motosiklet kazasında ağır yaralanan genç, 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek memleketinde toprağa verildi.
Kaza Kavak İlçesinde Meydana Geldi
Samsun’un Kavak ilçesi çıkışı Kuzalan Mahallesi Samsun-Ankara kara yolunda 20 Mart Cuma günü meydana gelen kazada, motosikletiyle seyir halinde olan Kürşat Fırat Ay (29), E.Z. yönetimindeki otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ağır yaralanan genç sürücü hastaneye kaldırıldı.
9 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Kürşat Fırat Ay, doktorların tüm müdahalelerine rağmen 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Hayatını kaybeden genç için Vezirköprü Köprülü Mehmet Paşa Camisi’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye yakınları ve çok sayıda vatandaş katılırken, Ay’ın naaşı dualarla toprağa verildi.