Tekirdağ’daki Silahlı Kavganın Kurbanı İki Kardeş Samsun’da Toprağa Verildi
Yayın Tarihi: 12.03.2026 - 17:14
Tekirdağ Saray’da silahlı kavga sonucu ölen iki kardeş, memleketleri Samsun Vezirköprü’de son yolculuğuna uğurlandı.
Kaynak:İHA
Tekirdağ’ın Saray ilçesinde çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Yusuf ve Hasan Çiğdem kardeşler, Samsun’un Vezirköprü ilçesinde toprağa verildi.
İnşaat Alanında Silahlı Kavga
Saray ilçesi Pazarcık Mahallesi Bakacak mevkiinde bir inşaat sahasında meydana gelen olayda, aralarında daha önce "kız kaçırma" meselesi nedeniyle husumet bulunan Yusuf Çiğdem, Hasan Çiğdem, Halil U. ve İsa U. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayda Yusuf ve Hasan Çiğdem kardeşler hayatını kaybetti.
Cenazeler Memleketlerine Getirildi
Hayatını kaybeden Çiğdem kardeşlerin cenazeleri, olay sonrası yapılan işlemlerin ardından memleketleri Samsun’un Vezirköprü ilçesine getirildi. Karkucak Mahallesi’nde jandarma tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.
Öğle Namazının Ardından Son Yolculuk
Yusuf ve Hasan Çiğdem kardeşler için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından aile kabristanında toprağa verilen kardeşler, yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.