A+ A-
Yorum
10

Vali Tavlı, öğrencilerin ders kitaplarının dağıttı

Yayın Tarihi: 09.09.2024 - 17:10
Samsun Valisi Orhan Tavlı, 2024-2025 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilere ders kitaplarını dağıtarak, sevinçlerine ortak oldu.
Kaynak:İHA

Yeni eğitim ve öğretim dönemi Türkiye genelinde bugün itibarıyla başladı. Samsun’da da yeni dönemde 262 bin 443 öğrenci, 21bin 148 öğretmen, 1302 okulda eğitim faaliyetleri yürütülecek.


Samsun Valisi Orhan Tavlı, beraberinde İlkadım Kaymakamı Abdulkadir Demir, Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar ve protokol üyeleriyle birlikte İlkadım Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Töreni'ne katıldı. 3 aylık yaz tatilinin ardından sınıflarına ve öğretmenlerine kavuşan öğrencilerin heyecanına ortak olan Vali Tavlı, öğrencilere dest kitaplarını da dağıtarak, yeni eğitim döneminde başarılar diledi.


Yeni eğitim-öğretim döneminde il genelinde gereken tüm çalışmaların titizlikle yerine getirilmeye devam edeceğini ifade eden Vali Orhan Tavlı, “Eğitim-öğretim yılının öğrenci ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiamızın İlköğretim Haftasını tebrik ediyor, sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum” dedi.

Etiketler