SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sandıkçı: "Öğrencilerimizi ve velilerimizi bilim ve teknoloji etkinlikleriyle buluşturuyoruz"

Sandıkçı: "Öğrencilerimizi ve velilerimizi bilim ve teknoloji etkinlikleriyle buluşturuyoruz"

31 Temmuz 2024 Çarşamba - 14:36




Samsun'un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Veli-çocuk etkinliklerimizle çocuk-ebeveyn iletişiminin daha güçlü hale getiriyor, çocuklarımızın verimli bir yaz tatili süreci geçirmelerine katkı sağlıyoruz” dedi.





Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü veli-çocuk etkinlikleri yoğun ilgiyle devam ediyor. Yaz tatili döneminde aileler için birçok etkinlik ve program gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Veli-çocuk etkinliklerimizle çocuk-ebeveyn iletişiminin daha güçlü hale getiriyor, çocuklarımızın verimli bir yaz tatili süreci geçirmelerine katkı sağlıyoruz” şeklinde konuştu.



Velilerin, öğrencileri ile birlikte büyük bir ilgiyle katıldığı etkinliklerde uzman eğitmenler eşliğinde bilim ve teknoloji eğitimleri, sanat faaliyetleri ve atölye çalışmaları gerçekleştiriliyor. “Yaz tatilinde öğrencilerimizi ve velilerimizi bilim ve teknoloji etkinlikleriyle buluşturuyoruz” diyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğrencilerin verimli bir yaz tatili süreci geçirmelerine önem verdiklerini belirterek, “Öğrencilerimizi yaz tatili sürecinde bilişsel ve kişisel gelişim sürecine katkı sağlayan etkinliklerle bir araya getirmeye devam ediyoruz. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü Veli-Çocuk Etkinlikleri ile ailelerimizin bilim, teknoloji ve sanatla dolu bir yaz tatili süreci geçirmelerini sağlıyoruz. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde devam eden etkinliklerimizde uygulamalı bilim ve teknoloji eğitimleri, sanatsal etkinlikler ile birçok eğitici ve eğlenceli aktiviteler gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

İHA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap