SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon günlerine yoğun ilgi

Trabzon günlerine yoğun ilgi

05 Aralık 2015 Cumartesi - 13:19




Trabzon Dernekler Federasyonu’nun geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiği Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki Trabzon Tanıtım





 Stantta sergilenen Kanuni Sultan Süleyman, Yavuz Sultan Selim ve Fatih Sultan Mehmet'in balmumu heykellerini gören vatandaşlar meraklı gözlerle heykelleri inceliyor. Ortahisar hakkında bilgi almak isteyen ziyaretçilere stanttaki yetkililer kentin kültürel, tarihi, turistik değerleri ve doğal güzellikleri hakkında detaylı bilgiler veriyor. Geçen yılda ziyaretçilerin büyük bir ilgi gösterdiği dev kemençe bu yıl da ilgi odağı olmayı sürdürdü. Standı ziyaret eden vatandaşlara içinde Ortahisar'ı tanıtıcı CD, dergi, broşür ve çeşitli hediyelerin yer aldığı Ortahisar Belediyesi çantası hediye ediliyor. Ortahisar standını dikkatli gözlerle inceleyen vatandaşlar bu sayede Trabzon kültürünü yakından tanıma fırsatını buluyor. Organizasyonun ikinci gününde de çok sayıda vatandaşın ziyaret ettiği stant etkinlikteki en önemli uğrak mekanlarından biri haline geldi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap