SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon masaya yatırıldı

Trabzon masaya yatırıldı

23 Mayıs 2015 Cumartesi - 16:35




Marka Şehir Trabzon Strateji Çalıştayı’nda, Trabzon’un geleceği konuşuldu





Marka Şehir Trabzon Strateji Çalıştayı Trabzon’da start aldı. Merkezi İstanbul’da bulunan Trabzonlu Bürokratlar ve İşadamları TİAB tarafından yürütülen çalışmanın Trabzon etabı iki gün olarak planlandı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu da, 2009 yılında Trabzon’un Gelecek Stratejilerinin yerel dinamikler tarafından oluşturulduğunu, bu çalışmayı İstanbul’un katılmasının sevindirici bir gelişme olarak gördüklerini kaydetti. Hacısalihoğlu, “Trabzon’u kalkındırmak bizlerin en büyük görevidir. Herkeste Trabzon’a hizmet etme heyecanı var“ dedi.

Toplantının şehir adına çok önemli bir çalışma olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu, şunları söyledi: “2009 yılında Trabzon şehri olarak başlattığımız siyasilerimiz, valiliğimiz, belediye başkanlığımız, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, siyasi partilerimizin il başkanları olarak şehrin stratejik planını hazırlamak doğrultusunda geniş kapsamlı toplantı ve çalışmalar yaparak şehrin stratejik planını çıkardık ve bugüne geldik. Sevindirici bir gelişme de Sayın TİAB Başkanı Atalay Şahinoğlu bu çalışmanın İstanbul ayağını oluşturmuş ve birleştirmiştir. Bu sorumluluğun gerçekten şehir adına ve şehrin geleceğe taşınması açısından da yapmış olduğu bu faaliyetten dolayı kendisine teşekkür ederiz. Önemli bir sorumluluk çünkü sorumluluk içerisinde başarı ve başarısızlık var. Başarılı olunca herkes kendisine sayıyor. Başarısız olunca da herkes yerin dibine sokuyor. Bu bakımdan zor bir göreve talipli olduğunu söyleyebiliriz. İstanbul’da işadamlarımız bir araya gelerek bir sorumluluk aldı ve bu çalıştay içerisine girdiler. Bu şu demektir artık Trabzon’daki bu çalışmaları İstanbul ile birleştirerek geleceğe dönük daha geniş kapsamlı bir strateji çalıştayı devam edecektir”

Toplantıda Trabzon Belediye Başkanı Dr. O. Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Valisi A. Celil Öz ve diğer konuşmaların ardından çalıştaya katılanlar tarafından görüş ve önerilerin alınması bölümüne geçildi. Toplantı yarın devam edecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap