A+ A-
Yorum
10

Adem Aydın: Tarih Bizi Trabzon'da Doğru İşleri Yapanlar Olarak Anacak

Yayın Tarihi: 27.10.2024 - 13:55
Büyük Birlik Partisi Trabzon il başkanı Adem Aydın yeni il yönetimini ve Ortahisar ilçe yönetimini tanıttığı bir basın toplantısı düzenledi.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Başkan Aydın görevi alalı 15 güne yakın bir süre geçtiğini belirtirken ;


Arkadaşlarım sordular ne konuşacaz, nelere değineceğiz, bende onlara seçimde döneminde yaşadığım bir olayın anısı olarak ''Nasıl bir insansanız o olun.İnsanlar bizi olduğumuz gibi sevsin'' dedim. O nedenle bugün burada sohbet ortamında olduğumuz gibi bir toplantı gerçekleştireceğiz.Bugün burada bizlerle bulunan Büyük Birlik Partisi Trabzon il yönetimi ve Ortahisar ilçe yönetimini tanıtma vesilesiyle buluştuk. Sayın Büyük Birlik Partisi genel başkan yardımcısı ve bölge sorumlumuz Kemal Üçüncü'ye de bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum.

wewefwf


TERTEMİZ BİR DAVA BIRAKTI


Başkan Adem Aydın ; Davamızın kurucusu, rahmetli şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmetle anıyoruz.Liderimiz bize tertemiz bir dava, bir rüya bıraktı, bizlerde bu rüyayı gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Doğruluğu, dürüstlüğü ile tüm ülkede sevilmiş, sayılmış bir liderin bize bıraktığı bu davada, bu kutlu yolda ilerlemiz için bir çok nedenimiz var.

rrrr


DEVLET TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERİNDEN YARDIM İSTEYEMEZ!


Büyük Birlik Partisi genel başkan yardımcısı Kemal Üçüncü;


Sözlerime geçtiğimiz günlerde Ankara'da TUSAŞ'a yapılan hain saldırıyı lanetliyerek başlamak istiyorum. Bu saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize allahtan rahmet , yaralı kardeşlerimizde acil şifalar diliyorum.Feto terör örtünün elemanları liderlerinin ölümü üzerinden sosyal medyada mağdur edebiyatı için ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Liderimizin şehit olması olayı dahil bir çok olayın faili meşhul olayın sebebi olan bu terör örgütü ile ilgili süren davada oluşan bazı gelişmeleri sizlerle paylaşmak istiyorum.Liderimizi kurtarması gereken kurtarma TİM 15 Temmuz hain girişiminde Cumhurbaşkanına saldıracak TİM'de olduklarını gördük. Helikopteri bulması gereken telekomünikasyon ekibinin büyük çoğunluğu ise FETÖ terör örgütü elemanı olduğu için kurum kapatıldı. Bu şartlar altında şehit olan liderimizin nedenli büyük bir operasyonun sonucunda şehit olduğunu görmekteyiz. Ama ne yazık ki adalet sistemimizde cezalar caydırıcı değil! Yaşadığımız bir çok olay bunu bize gösteriyor. Sözlerimi bitirirken son günlerde gündemi meşgul eden bir siyasi olay hakkındada bir kaç kelime söylemek istiyorum. Devlet terör örgütü liderinden yardım isteyemez.Bu durum şehit ailelerini üzer, bunca gazimizi hayal kırıklığına uğratır. TBMM terör örgütü liderinin konuşacağı yer değildir! Şehit ailelerimi ve gazilerimiz bilsinki son Alperen kalıncaya kadar, buna asla musade etmeyeceğiz!

İL YÖNETİM KURULU LİSTESİ

22735dc4-321f-4d89-bd0a-9f16b3e32a57

İL İCRA KURULU ÜYELERİ

ea6120cf-def6-49d8-ab2d-02105dac5693