SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ahmet Kaya’dan, vatandaşa ‘Halk Ekmek’ müjdesi

Ahmet Kaya’dan, vatandaşa ‘Halk Ekmek’ müjdesi

22 Temmuz 2024 Pazartesi - 17:28




Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Kent Lokantası ve Kent Mutfağı’nın ardından dar gelirli vatandaşlara nefes aldıracak bir projeyi daha hayata geçiriyor. Başkan Kaya, “En geç bir buçuk ay içerisinde Halk Ekmek uygulamamızı Ortahisar’ımızda başlatmış olacağız” diyerek müjdeyi verdi.





Ortahisar Belediyesi hız kesmeden projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Türkiye’nin birçok ilinde olan ancak yıllardır Trabzon’da yapılamayan dar gelirli vatandaşlara yönelik projelere bir yenisi daha ekleniyor. 3,5 aylık görev süresi içerisinde Trabzon’a Kent Lokantası ve Kent Mutfağı’nı kazandıran Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, en geç bir ay içerisinde halk ekmek uygulamasını Ortahisar’da hayata geçireceklerinin müjdesini verdi. 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın sosyal belediyecilik vaatleri arasında yer alan halk ekmek uygulamasıyla ilgili çalışmalar hızla sürerken, ekmek satışlarının bir ay içerisinde başlayacağı kaydedildi.

“HALK EKMEK BÜFELERİ BİR AY İÇİNDE HAYATA GEÇECEK”





Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, halk ekmek uygulamasının İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerde uygulandığını ve halkın takdirini kazandığını belirterek şöyle konuştu: 

“Belediye başkanı adayı olduğumuz süreçte, hemşerilerimize birtakım vaatlerde bulunmuştuk. Bunlardan biri de halk ekmek uygulamasıydı. İstanbul'da, Ankara'da ve bazı şehirlerimizde uygulanan, vatandaşlarımızın kaliteli ekmeği ucuza alabileceği bir uygulama. Buna ilişkin Ortahisar Belediyesi olarak epey bir mesafe kat ettik, çalışmalarımızı yapıyoruz. En geç bir ay içerisinde halk ekmek uygulamasını Ortahisar’ımızda başlatmış olacağız. Şehrimizin, ilçemizin on, on beş noktasına büfelerimizi yerleştireceğiz ve oralarda vatandaşlarımıza ucuz, kaliteli, besleyici ekmeklerimizi uygun fiyatla satacağız. Bu da vaatlerimizden biriydi, bunu da en geç bir ay içerisinde yerine getirmiş olacağız. Bunun müjdesini hemşerilerimle paylaşmak istiyorum.”




HABER MERKEZİ
Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap