A+ A-
Yorum
10

Ahmet Kaya, Yılın İlçe Belediye Başkanı Seçildi

Yayın Tarihi: 02.10.2024 - 11:48
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, görev süresinin ilk 6 ayında Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından ‘Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı’ olarak seçildi.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Türkiye Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER), Türkiye genelinde yaptıkları saha çalışmalarında il ve ilçe kategorilerinde yılın en başarılı belediye başkanlarını seçti. Türkiye genelinde 41 il ve 100 ilçede teşkilatı bulunan KAMU-DER tarafından geleneksel olarak düzenlenen ödül töreninde bu yıl, Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Ödülü’nü Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya alacak.

BAŞKAN KAYA’DAN TEŞEKKÜR


Ödül törenine davet edilen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “Halkımızın güvenini, bizlere olan inancını hissetmenin mutluluğunu yaşıyor ve büyük sorumluluğunu taşıyoruz. ‘Sosyal belediyecilik’ denildiğinde Ortahisar Belediyesi’ni Türkiye’de örnek bir belediye haline getirmek adına gece gündüz çalışıyoruz. Bu anlamda çok kısa bir süre içinde yaptığımız çalışmaların ve hayata geçirdiğimiz projelerimizin halkımızda karşılığını görüyor olmak ve bu ödüle layık görülmek bizleri son derece mutlu etmiştir. Bizleri bu ödüle layık gören herkese Ortahisarlı hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler