SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ahmet Metin Genç 'Ağasar'a her hizmet yakışır'

Ahmet Metin Genç 'Ağasar'a her hizmet yakışır'

25 Temmuz 2024 Perşembe - 16:29




Şalpazarı ilçesini ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Buralarda ne söz verdiysek hal ve şart ne olursa olsun o sözlerimizin arkasında olacağız. Ağasar’a ne yapsak yakışır” dedi.





Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurıkız’ı makamında ziyaret etti. İlçenin sorunları ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Başkan Genç, ardından mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Koç da yer aldı. Şalpazarı’ndan yüksek bir destek aldıklarını belirten Başkan Genç, “Kendini Ağasarlı olarak hisseden bir belediye başkanı olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Buralarda ne söz verdiysek hal ve şart ne olursa olsun o sözlerimizin arkasında olacağız. Ağasar’a ne yapsak yakışır. Koşturacağız, kaynağı bulacağız. El ele verip Ağasar’ımıza güzel işler yapacağız” dedi.

HİZMET EDECEĞİZ

Seçimden önce Şalpazarı meydanında sözler verdiğini ifade eden Başkan Genç, “O sözlerin gereği olarak şu anda buradayız. Kaynaklar kıt, ihtiyaçlar fazla. Bundan dolayı oturup bahane üretmeyeceğiz. Biz sorun ve bahane üretme makamlarında değiliz. Çözüm makamlarındayız. Halkımız bizi şikayet edin diye seçmedi. Çözün diye seçti. Hep beraber el ele vereceğiz. Ağasar’ımıza verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Bu güzel ilçemizi daha güzelleştirmek adına çalışacağız. Gayret edeceğiz. Siz bizim doğrudan mesai arkadaşlarımızsınız. Sizin üzerinizde de bir sorumluluk var. Sorumluluğu beraber paylaşıyoruz. O nedenle bu toplantılarımızı yapıyoruz. Burada çok güzel anılarımız var. Daha da olacak. Gayret edeceğiz, hizmet edeceğiz” dedi.

BAKANIMIZ YANIMIZDA

Trabzon’a hizmet etmek için bakanlarla istişare halinde olduğunu vurgulayan Başkan Genç, “Abdulkadir Uraloğlu Bakanımızla üç defa toplantı yaptık. Bir taraftan raylı sistemin startını verdik, diğer taraftan da ilçelerimizde seçim döneminde söz verdiğimiz altyapı konularında destek istedik. O da bütün gücüyle bize destek olacağını söyledi. Dağı, yaylayı, köyü bilen bir kardeşinizim. Dolayısıyla buralardaki yollarımızın iyileştirilmesi konusunda da Şalpazarı'mız, Tonya'mız, Düzköy'ümüz, Maçka'mız, Köprübaşı'mız, Dernekpazarı’mız gibi biraz daha iç bölgedeki ilçelerimize avantaj sağlamamız lazım. Su konusunda tecrübeli bir arkadaşımızı göreve getirdim. Sahada daha güzel işler başaracağız” dedi.

YOL SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurıkız, ilçenin genel sorunlarının belli olduğunun altını çizerek, “Bizim önceliğimiz yol. Bütün muhtarlarınızın ilk derdi yol. Yollarla ilgili imkanlarımız ölçüsünde bir mesafe kat edelim. Ana yollarımızda büyük oranda beton asfalt var. Su sorunlarımız var. Su ile ilgili önemli bir yatırım yapıldı. 13 mahallemizin sorunu çözülürken 11 mahallemizde yeni ishale hattı çalışmalarına başlandı. Otopark ve pazar yeri sorunumuz var. Bununla ilgili projemiz hazır. Çözüme ulaştırmak için çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

BAŞKAN GENÇ FIRSATTIR

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, “Bizim siyasetimiz hizmet siyaseti. Şalpazarı’mızın en ücra köşesine kadar Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’in desteğiyle birlikte hizmeti nasıl götürebiliriz onun derdine düşeceğiz. Benim sizden de ricam tekrar birlik olalım, beraber olalım, arkadaş olalım. Ahmet Metin Genç başkanım Şalpazarı için bir fırsattır. Başkanımızdan ne kadar istifade edebiliyorsak ederiz. Bu fırsat bir daha Şalpazarı'nın ayağına gelmez” dedi. 

ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Mustafa Koç, Başkan Genç’e ilçeye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Kıymetli başkanımızın nasıl çalıştığını, nasıl bir sistematikle problemlere çözüm ürettiğini yakinen biliyorum. 5 yılın sonunda sorunlarımızın yüzde doksanı bitmiş, Allah'ın izniyle vatandaşımızın hayat standartları yükselmiş bir Şalpazarı bırakmış olacağız. Desteklerinden ötürü Başkan Genç’e teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap