SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ahmet Metin Genç'ten Kaya'ya sert cevap "Yalanınızı düzeltin"

Ahmet Metin Genç'ten Kaya'ya sert cevap "Yalanınızı düzeltin"

16 Haziran 2024 Pazar - 08:44




Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Ahmet Metin genç'ten Ortahisar belediye başkanı Ahmet Kaya'ya sert cevap.





Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Seyir Terası ve Yürüyüş Yolu’nun ücretlendirilmesiyle ilgili Ortahisar Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara sert bir dille cevap verdi. Başkan Genç, “Sanki bu zammı biz yapmışız gibi yalan konuşuyorlar. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya sesleniyorum, bizzat bu yalanı kendisi düzeltmeli” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in Ortahisar Belediye başkanlığı döneminde şehre kazandırdığı Boztepe Seyir Terası ve Yürüyüş Yolu’nun, şimdiki Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya tarafından ücretlendirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Boztepe Seyir Terası ve Yürüyüş Yolu’nun ücretsiz olacağının protokolle imza altına alındığını ifade eden Başkan Genç, “Artık polemik üzerine siyaset yapmayı bıraksınlar. Biz bu makamlara hizmet etmek için geldik. Utanmadan sıkılmadan yalan konuşuyorlar. Seyir Terası’nın açılışı yapıldığı zaman bizzat dönemin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu Bakanımız tarafından buranın halkımıza ve turistlerimize ücretsiz olması söylenmişti. Biz de protokolle bunu belirledik. Ve bugüne kadar 1 buçuk milyonu aşkın yerli ve yabancı turistlerimiz ile Trabzonlu hemşerilerimiz orayı ziyaret etti. Biz orası ücretli olacak diye bir şey kesinlikle söylemedik. Bunun için bir hazırlık yapmadık. Sadece sayaç için bir turnike koyulmuştu ve bu sayede de orayla ilgili ziyaretçi sayısının belirlenmesi anlamında güzel istatistikler edindik” dedi.
 

YALAN SİYASETİ YAPIYORLAR

Başkan Genç, ücretlendirmeyle ilgili yapılan açıklamaya sert bir dille tepki göstererek, “Ama artık yeter, sanki biz ücretlendirmişiz gibi yalan konuşuyorlar, yalan siyaseti yapıyorlar. Tıpkı 860 milyon borç olayında olduğu gibi. Ben bugüne kadar onların halkımız adına yaptıkları ve yapacağız dedikleri her projeye destek olacağımı söyledim. Yine sözümün arkasındayım. Fakat yalan ile polemik üreterek bu makamlar yönetilmez. Bu makamlara hizmet için geldilerse hizmet yapalım, birlikte proje üretelim. Buradan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya sesleniyorum, bizzat bu yalanı kendisinin düzeltmesini teklif ediyorum” dedi.

SANKİ ARTIŞI BİZ YAPMIŞIZ ALGISI YARATTILAR

Başkan Genç, “Bugüne kadar sustuk fakat baktık ki yalan konuşmaya devam ediyorlar. Biz de cevap veriyoruz. Evet, orayı ücretlendirebilirler, şu anda belediye onlarda. Yönetim onlarda, fakat orayla ilgili bir protokol var. Büyükşehir Belediyesi’nin müsaadesi olmadan oraya kulübe dahi koyamazlar. Yine de ben ücretlendirilmesi noktasında onlara karışacak değilim ama yalan konuşarak sanki artışı biz yapmış algısı yaratmak, yalan siyaseti üretmek yakışmıyor. Ortahisar Belediyesi’nin en cazip projelerini onlara teslim ettik. Bundan sonra da tekrar ediyorum halkımızın yararına şehrimize yapılacak Ortahisar Belediyesi tarafından her türlü projeye destek vermeye hazırım" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap