SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ak Parti Beşikdüzü’nde Değişim Sesleri

Ak Parti Beşikdüzü’nde Değişim Sesleri

17 Temmuz 2024 Çarşamba - 15:11




AK Parti Beşikdüzü Teşkilatında Ekim ayında gerçekleştirilecek kongre öncesinde değişim sesleri yükseliyor.





AK Partide mevcut yönetimin değişmesine kesin gözüyle bakılıyor. Beşikdüzü Kulislerinde aldığımız bilgiye göre delegeler Hüseyin Dilli’nin partiyi yeniden ayağa kaldırabileceği düşünüyor

31 MART Yerel seçimlerinden ülkenin birçok noktasından oy kaybeden AK Parti’de seçimin ardından değişim harekatı başlamıştı.  Seçimin ardından değişim mesajını veren Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada; "Milletimizin başta değişim ve yenilenme talebi olmak üzere sandık sonuçlarıyla bize ulaştırdığı beklentinin farkındayız" demiş ve birçok il ve ilçede değişim yaşanacağının mesajını vermişti. 

ÜÇ ADAYIN İSMİ GEÇİYOR

Birçok il ve ilçe başkanı değişen Ak Parti’de bir değişiminde Beşikdüzü’nde yaşanması bekleniyor. Ekim ayı içerisinden kongreye gidecek olan Ak Parti Beşikdüzü İlçe Başkanlığı’nda değişim yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Son iki seçimdir Beşikdüzünü Ana Muhalefet Partisi CHP’ye kaptıran AK Parti’nin Beşikdüzü teşkilatından köklü bir değişim yaşanması bekleniyor. Ekim ayında yapılan kongre öncesinde Hüseyin Dilli, Ali Zeytin ve Yahya Turan gibi isimlerin adı geçiyor. 

DİLLİ ÖN PLANA ÇIKTI

AK Parti Beşikdüzü Teşkilatından yaşanacak seçim öncesinde iş adamı Hüseyin Dilli’nin ismi ön plana çıkıyor.  Parti içerisinde bugüne kadar birçok görevde bulunan Dilli’nin ismi sıkça gündeme gelirken parti içerisinde kendisi büyük bir teveccühün olduğu biliniyor. Ak Parti içerisinden aldığımız kulislere göre birçok delegenin Hüseyin Dilli’nin partiyi yeniden eski günlerine döndüreceğine inandığı söyleniyor.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap