SON DAKİKA



Haber > Trabzon > AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'na, kritik görev!

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'na, kritik görev!

20 Nisan 2021 Salı - 17:31




AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’na, AK Parti’den yeni görev. Köseoğlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak atandı. Köseoğlu’na bu bilgiyi bizzat Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki arayarak bildirdi. Köseoğlu, gönüllü olarak güney doğuda görev yapmayı arzu ettiğini kaydetti.





AK Parti, Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’na kritik görev.  Köseoğlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Köseoğlu’na yeni görevi, bizzat Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki tarafından telefonla aranarak iletildi. Köseoğlu, bu görevde bulunan iki kadın başkan yardımcısından biri olacak. 

Mehmet Özhaseki’nin arayarak görevi ilettiğini ifade eden Köseoğlu, “Yerel yönetimlerle alakalı başkan yardımcılıklarını belirledi. Kendisi çalışmak için, benim de ismimi Cumhurbaşkanına verdiği listeye yer aldığını ifade etti.

Trabzon’da il başkanlığında görev yaptığım süreçte yerel yönetimlerde görev yaptım. Daha önce de teşkilatta Van ve Hakkari İl Koordinatörlüğü yapmıştım. Alan tecrübesine sahibiz. İnşallah yerel yönetimler, partilerin halka en rahat ulaşabilecekleri alanlar. Yerel yönetimler, kılcal damarlardır. Hem ülkeye hem de insanımıza katkı vermek adına yeni başlangıç yapmış oluyoruz” dedi.

14 Başkan Yardımcısı bulunduğunu ve 2 kadının bu dönem görev aldığını kaydeden Köseoğlu, Ankara’da mı Trabzon’da mı görev yapacağına ise, “Sürekli Ankara’ya gidiyordum. Şimdi daha fazla gitmem gerekecek. Bir ayağım her zaman Trabzon’da” dedi.

Hangi bölgeden sorumlu olduğunu belirlenmediği kaydeden “Ben gönüllü olarak doğuda görev almayı arzu ederim. Daha toplantı yapmadı” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap