A+ A-
Yorum
10

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Türkiye Üçüncüsü Oldu!

Yayın Tarihi: 03.09.2024 - 13:03
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından başlatılan genç üye kampanyasında, Ağustos ayında AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları, büyükşehir belediyeler arasında Türkiye'de 3. sırada yer aldı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu:

"Gençlerin bu ülkeye olan aşkını enerjisini, hayat kavgasını istismar eden, gençleri kapıyı tutması gereken bir bekçi olarak görenlere karşı;
Gençleri bugünün Türkiye'sinin asli unsurları, yarının Türkiye'sinin mimarları olarak gören Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve gösterdiği yol doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

AK Parti Trabzon Gençlik Kolları olarak, azim ve kararlılıkla çıktığımız bu yolda, her bir adımımızı başarıya ve şampiyonluğa doğru atmaya gayret ediyoruz. Eylül ayı, hedeflerimize ulaşmak için daha da fazla çalışacağımız bir dönem olacak. Birlikte omuz omuza vererek, inancımızı ve enerjimizi sahaya yansıtarak zirveye ulaşacağız. Şehrimizdeki tüm genç kardeşlerimize ulaşabilme idealiyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletmek için ilk günkü aşk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefimiz Eylül ayında şampiyonluk!

Bilinmesini isteriz ki;


Recep Tayyip Erdoğan demek Gençlere Özgüven demektir.


Recep Tayyip Erdoğan demek Dünya beşten büyüktür demektir.

Nerede duracağını, nerede koşacağını nerede susacağını nerede haykıracağını bilen bu gençlik bugünde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda ve yanındadır. Büyüklerimizin tecrübesi ve gençliğin enerjisiyle Daima Genç, Daima Yeni Durmak yok daima ileri diyor

Bu başarıda emeği geçen mahalle başkanlarımızdan, ilçe teşkilatlarımıza tüm AK Gençlik Trabzon ailesine teşekkür ediyorum.

Etiketler