A+ A-
Yorum
10

AK Parti Yomra İlçe Başkanı belli oldu

Yayın Tarihi: 10.09.2024 - 16:36
AK Parti Trabzon'da Yomra ilçe başkanı belli oldu!
Kaynak:HABER MERKEZİ

AK Parti'nin Trabzon'un Yomra ilçesindeki yeni ilçe başkanı Aydoğan İskender oldu. Mevcut ilçe başkanı Abdulkadir Özdemir'in son yerel seçimlerde belediye başkan adayı olmasıyla birlikte, ilçe başkanlığı görevine geçici olarak Ufuk Yiğit atanmıştı. Bu dönemin ardından, Aydoğan İskender AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

AYDOĞAN İSKENDER KİMDİR?

Aydoğan İskender, 17 Mayıs 1974 tarihinde Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Yomra'da tamamladıktan sonra Trabzon Ticaret Lisesi'ni bitirdi. Yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve aynı üniversitenin Adalet ve Siyasi Bilimler ve Kamu Yönetimi bölümlerinde tamamladı.

İskender, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak görev yapmanın yanı sıra, Adalet Bakanlığı'na bağlı olarak Uzlaştırmacılık, Bilirkişilik ve Konkordato Komiserliği gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Aydoğan İskender’in yeni görevi, partinin Yomra’daki organizasyon yapısını güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Etiketler