A+ A-
Yorum
10

Arsin'de coşkulu festivalin ardından 27 kişiye bisiklet hediye edildi

Yayın Tarihi: 12.09.2024 - 14:39
Kaynak:HABER MERKEZİ

Arsin Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve coşkuyla tamamlanan Arsin-Santa (Gümüşhane) Dağ Bisikleti Maratonu ve Halk Bisikleti Festivali'nde, etkinliğe katılan vatandaşlar arasından yapılan çekilişle 27 bisiklet talihlilerine hediye edildi. Bisikletlerini alan katılımcıların sevinci, renkli ve güzel anlara sahne oldu.

Başkan Bilgin: “Etkinliklerimiz ile Arsin’imize değer katmaya devam ediyoruz”

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, etkinliğin bölgenin tanıtımına ve turizmine önemli katkılar sağladığını belirtti.

Bilgin, “Bölgemizin değerlerini ön plana çıkarmayı ve hemşehrilerimizin sporla iç içe bir yaşam sürmesini hedeflediğimiz bu festivalde ve bisikletlerin temininde bizlere destek olan başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e, meclis üyelerimize, sponsorlarımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Hep birlikte Arsin’imize değer katmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Maraton Ulusal Boyuta Taşınıyor

Bilgin ayrıca, gelecek yıl Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in destekleriyle bu etkinliğin ulusal bir boyuta taşınacağını müjdeledi. Maratonun ulusal düzeyde bir organizasyon olarak planlanması, bölgenin tanıtımına daha geniş çapta katkı sağlayacak ve Türkiye’nin dört bir yanından sporcuları Arsin’e çekecek.

Etiketler