SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Arsin'de heyelan ve su baskınlarına anında müdahale!

Arsin'de heyelan ve su baskınlarına anında müdahale!

20 Temmuz 2024 Cumartesi - 13:34




Trabzon'nun Arsin ilçesinde son günlerde etkisini artıran aşırı yağışlar, birçok bölgede heyelan ve su baskınlarına neden oldu. Yaşanan bu olumsuz hava koşullarına rağmen, Arsin Belediyesi ekipleri vatandaşların mağduriyetini önlemek adına hızlı ve etkin bir şekilde harekete geçti.





Belediye Başkanı Hamza Bilgin’in liderliğinde, ekipler yoğun çaba ve özveri ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Su baskınlarına karşı anında müdahalelerde bulunarak zarar gören bölgelerde hızlı bir şekilde tahliye işlemleri gerçekleştirilirken, heyelan riskine karşı da önlemler alınmaya devam ediliyor.



Başkan Bilgin: Önceliğimiz vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru




Başkan Bilgin, yaptığı açıklamada, “ Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için tüm ekiplerimiz ile sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru bizim önceliğimizdir. Bu anlayış ile hareket ederek, vatandaşlarımızın tüm talep ve isteklerine anında çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz." dedi.

Arsin Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarına en hızlı şekilde yanıt vermeye devam edeceğimizi belirten Başkan Bilgin, yaşanan olumsuzluklara karşı gerekli tüm tedbirlerin alındığını ve ekiplerin 7/24 görev başında olduğunu vurguladı.




HABER MERKEZİ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap