A+ A-
Yorum
10

Aydın: Bu milletin şerefini ayaklar altına alacak hiçbir pazarlığı kabul etmeyiz

Yayın Tarihi: 23.10.2024 - 12:04
Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanı Adem Aydın'dan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sert eleştiri.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terörist başı Abdullah Öcalan’a yönelik yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştiren Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanı Adem Aydın ;

Vatan evlatlarının kanına giren, bu millete ihanet eden bir teröristin Gazi Meclisimizde konuşma yapması gibi bir teklifin dillendirilmesi bile kabul edilemez bir gaflettir. Bu milletin şerefini ayaklar altına alacak hiçbir pazarlığı kabul etmeyiz.


PKK, bu vatanın bölünmez bütünlüğüne kast etmiş, binlerce masum insanımızın kanına girmiş bir terör örgütüdür. Terör örgütünün, binlerce yıldır beraber yaşadığımız Kürt halkının haklarını korumak için kurulmadığı, aksine Siyonist güçlerin, Amerika’nın, İngiltere’nin ve İsrail’in çıkarları doğrultusunda hareket eden bir yapı olduğunu yediden yetmişe herkes bilmektedir. Kaldı ki günümüz gerçeğinde, terör örgütünün inisiyatifinin terörist başının elinde olmadığının bilinmesi gerektiğini vurgulamakta fayda var. Bu sebeple, Öcalan’ın tecridin kaldırılması, örgütü lağvetmesi gibi söylemlerle gündeme getirilmesi, milletimizin şehitlerine, gazilerine ve bu topraklar için canını vermiş kahramanlarına hakarettir. Terörist başının herhangi bir platformda söz sahibi olmasına göz yummak, Gazi Meclisimizin mahremiyetine gölge düşüren bir yaklaşımdır. Gazi Meclisimiz, Türk milletinin bağımsızlık ve egemenlik sembolüdür ve orada teröristlerin yeri asla olamaz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmaz, hainlere de asla fırsat verilmez!


Rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi: “Biz teröristlere konuşma hakkı verilmesin demiyoruz; kafasına sıkın, ahirette hesap verirken konuşsun.” Türk milleti teröre asla boyun eğmemiştir ve terörle pazarlık değil, ancak kararlı mücadele yapılır. Teröristlerin yeri ne Meclis kürsüsüdür ne de siyasetin sahnesi; onların yeri adaletin pençesinde hesap verecekleri mahkemelerdir.


Bu vesileyle, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin idam cezası konusundaki kararlılığını bir kez daha hatırlatıyoruz. Çocuk tecavüzcülerine, vatan hainlerine, devletimize kurşun sıkan teröristlere idam cezası geri getirilmelidir. Sayın Genel Başkanımız, terör suçlularının en ağır cezayı alması için idam cezasının yeniden yürürlüğe girmesi gerektiğini her platformda savunmuş, bu konuda Gazi Meclisimize sunulan her teklife desteğini ifade etmiştir. Bu milletin hakkını korumak, hainlere gereken cezayı vermek boynumuzun borcudur.


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bahçeli’nin bu çağrısına destek vermesi de büyük bir talihsizliktir. Terörle mücadele, Öcalan gibi bir teröristin yapacağı bir çağrıya bırakılacak kadar basit bir mesele değildir. Terörün kökü Türk milletinin gücü, devletimizin kararlılığıyla kurutulmalıdır.


Bu noktada, vatanını seven, teröre karşı dimdik duran yiğit ülkücü dava arkadaşlarımıza da bir çağrıda bulunuyoruz. Büyük Birlik Partisi’nde birleşelim, Büyük Birlik davasında tek vücut olalım! Ülkücülük, bu vatanı sevmek, millet için mücadele etmek, şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu toprakları koruma davasıdır. Bugün, bazı yanlış adımların ülkücü harekete zarar verdiğini görüyoruz. Terörist başı Öcalan’a söz hakkı tanınmasını teklif edenlerin yanında yer almak, ülkücü duruşa ve şehitlerimize sadık kalmak adına ciddi bir risk taşımaktadır. Sayın Devlet Bahçeli’nin artık ülkücü hareketi temsil etmediğini düşündüğümüz bu durumun, büyük bir hassasiyetle gözden geçirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu noktada, doğru adresin artık Büyük Birlik Partisi olduğunu vurgulamak istiyorum.
Büyük Birlik Partisi, vatan ve millet sevdalılarının gerçek adresidir. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize bıraktığı miras, bu milletin haklarını savunmak, Türk İslam davasını yaşatmak ve her türlü terör belasıyla kararlı bir şekilde mücadele etmektir. Gelin, Büyük Birlik’te bütünleşelim. Hep beraber bu ülkeyi yönetelim, kardeşliğin ve adaletin bayrağını her yere dikelim. Türkiye’nin kaderini yeniden bizler yazalım, geleceğimizi birlikte inşa edelim.
Ülkücü dava arkadaşlarım, şimdi Büyük Birlik’te toplanma vakti! Bu vatan, milletimizin canı pahasına korunmuştur ve sonsuza dek öyle kalacaktır. Ne teröristlerle masaya otururuz, ne de bu devlete ihanet edenlerle bir araya geliriz. Türkiye Cumhuriyeti, şehitlerinin kanıyla sulanmış bu kutsal topraklarda terörle asla pazarlık yapmaz! Gazi Meclisimizin onuru ve şerefi, bu ulusun bağımsızlığının teminatıdır. Bizler, bu vatanın gerçek sahipleriyiz ve her türlü tehdide karşı dimdik ayakta durmaya kararlıyız.'' ifadelerinde bulundu

Muhabir/Editör:Safiye Selçuk