SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bahçecik Cezaevi kaldırıyor mu?

Bahçecik Cezaevi kaldırıyor mu?

04 Ağustos 2020 Salı - 23:16




Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Bahçecik’te bulunan cezaevinin kaldırılıp kaldırılmayacağını cevapladı.





Trabzon Ortahisar Belediyesi, Koronavirüs Pandemisi nedeniyle toplamadığı aylar nedeniyle normalde tatil olan Ağustos ayında da toplandı.

Başkan Ahmet Metin Genç Başkanlığında tolanan Belediye Meclisini, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman’da takip etti.

Başkan Genç’in geçen ayın faaliyetleri ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirmesiyle devam eden Ortahisar Belediye Meclisi, meclis üyelerinin gündem dışı sorularıyla devam etti. 

Mecliste MHP Grup Başkan Vekili Süleyman Tomoç, Bahçecik Cezaevinin taşınıp taşınmayacağını sordu.

Tomaç, “Bahçecik Cezaevi mıntıkasında bayramlaşmaya giderken yarım saatten az olmamak üzere o sıcaklıkta beklemek zorunda kalmıştık. Cenaze ziyaretlerine bir de defin işlemi rastlamış ve trafik alt üst oldu. Bazen bir defin işlemi bile trafiği sıkıştırıyor. Kuzey Güney İstikametinde bir yol daha yapılmalı. Bu mıntıkada Kapalı Cezaevi bulunuyor. Bir cezaevinin şehrin ortasında bulunması ne kadar doğru. Kaldırılacağı ve taşınacağı söyleniyordu, bu doğru mu?” dedi.

Bunun üzerine Başkan Genç, cezaevinin bir süre daha cezaevi gibi değil tutuk evi gibi devam edeceğini açıkladı. Başkan Genç, Beşikdüzü’nde yapılan Kapalı Cezaevine dikkat çekerek, “Şehrimizde Kapalı Cezaevi hizmete geçildi. Trabzon ile ilgili mesleğim alanında olması hasebiyle, değerlendirmelerde bulunduk. Trabzon ile ilgili Ağır Ceza Merkezinin il merkezinde olması hasebiyle şimdi ki cezaevinin, Tutuk Evi gibi bir süre daha hizmet vermesi yönünde görüş var. Yapıldığında belki şehrimizin kenar semtinde olmakla beraber şimdi şehrimizin hemen hemen merkezinde kaldı. Bir alternatifle cezaevinin nakliyesi olabilir.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap