SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Atar'dan Gürsoy'un iddialarına Cevap

Başkan Atar'dan Gürsoy'un iddialarına Cevap

15 Haziran 2024 Cumartesi - 10:29




Arsin Merkez Su Ürünleri Kooperatifi başkanı Mustafa Kemal Atar, Gürsoy'un iddialarına cevap verdi





23 Haziran 2024 günü yapılacak olan Arsin Liman Kooperatifi seçimleri öncesi aday olan Erdal Gürsoy, mevcut yönetimin yetersiz kaldığı ve Liman ile ilgilenmediği iddialarına mevcut başkan Mustafa Kemal ATAR iddiaları yalanlayarak cevap verdi.

Arsin Merkez Su Ürünleri Kooperatifi başkanı Mustafa Kemal Atar ;

''Biz bu kooperatifi kurmak İçin kapı kapı dolandık. Trabzon'dan, Arsin'den o zamanki parayla İki tirilyon para topladık. Biz o dönemde eski belediye başkanımız Erdem Şen ve Hakan Şengül ile iki sene Ankara'ya gide gele bu barınakları Arsin'imize kazandırdı. Bu iddialarda bulunan arkadaşlarımız acaba Kooperatifimiz için ne yapmıştır? 

Bizi fesetmek, yeni bir kooperatif kurarak limanı ele geçirme çabalarınında farkındayız. Bizleri rantla suçlayanların bu kooparatifte ne kadar parası vardır ? Aidat borçlarını bile ödemeyenler bu iddialarını kanıtlamak zorundadır. Çöpler konusunda çöpler kendi çöpleri malzemeleri yığarlar oradan satarlar. Şimdi satmıyorlar suçlusu yönetim mi? Yolu ise inşallah Büyükşehirbelediye Başkanımız Ahmet Metin Genç destek verecek ve en kısa zamanda asfaltlayacağız. Dediğimiz gibi üyeler bizi biliyor ve kimlerin rant peşinde koştuğunuda görüyor. İsteyenler dilekçe yazarak bizim yönetimimizi incelettire bilir. İleri sürülen iddialar çamur at izi kalsın anlayışının ürünüdür. Alnımız açık başımız diktir''

HABER MERKEZİ

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap