SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Çebi Karadeniz’e konuştu: İstanbul neyse Trabzon odur!

Başkan Çebi Karadeniz’e konuştu: İstanbul neyse Trabzon odur!

04 Mart 2021 Perşembe - 10:13




Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, “Türkiye’de yatırım dağılımında Trabzon’un daha fazla pay sahibi olabilmesi için Ortahisar olarak mücadele edeceğiz. İstanbul neyse Trabzon odur” dedi





AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karadeniz Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Asım Kemal Güner, Müessese Müdürü Gürhan Beşyıldız ve Şirket Danışmanı Ahmet Firidin ile bir araya gelen Çebi, “AK Parti Ortahisar ilçe başkanı olarak büyük bir sorumluluğun altındayız, görevimizin bilincindeyiz” dedi.

YATIRIMLARIN TAKİBİ..

Sözlerine şöyle devam eden Başkan Çebi, “Trabzon Türk siyasetine yetiştirdiği insanlarla, çok önemli bir şehirdir. Turizm, spor, sanat şehridir. Hükümetimizin Trabzon’a yapacağı yatırım ve projelerin her türlü takipçisi ve destekçisi olacağız.  Ortahisar ve Büyükşehir belediyemizle birlikte kentimize güzel işlere imza atıyoruz, atmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SEFERBER OLACAĞIZ

Başkan Çebi, “Attığımız adımları, yaptığımız çalışmaları Trabzon’un konumunu bilerek yapıyoruz. Trabzon’un değerli olması bize şevk veriyor. İstanbul neyse, Trabzon da odur. Türkiye’de yatırım dağılımında Trabzon’un daha fazla pay sahibi olabilmesi için Ortahisar olarak mücadele edeceğiz. Bütün kadrolarımızla seferber olacağız” şeklinde konuştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap