A+ A-
Yorum
10

Başkan Genç açıkladı! “Borcumuz yok”

Yayın Tarihi: 12.09.2024 - 16:59
Büyükşehir'in 6 buçuk milyar TL borcu olduğu iddiaları üzerine konuşan Başkan Ahmet Metin Genç, “Bizim 3 buçuk milyar TL borcumuz var, 6 buçuk milyar TL borcumuz yok. Büyükşehir Belediye’mizin borcu yönetilebilir ve sürdürülebilir konumdadır” dedi.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı 4. toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, başkanlığında gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu’nun gündeme getirdiği 6 buçuk milyar TL'lik borç iddiası ile ilgili, “Bizim 6 buçuk milyar borcumuz yok. Büyükşehir Belediyemiz, kendi gelirleriyle beraber işlerini ve faaliyetlerini yürütüyor.

Projeleri de kaynak üretiyor. Onun için Büyükşehir Belediyemizin itibarına hassasiyet göstermenizi rica ederim” dedi.

borc1.webp

SÜRÜDÜRÜLEBİLİR KONUMDA

Başkan Genç sözlerini şöyle sürdürdü: “Ödemelerimizi yapıyoruz. Bizim 3 buçuk milyar TL borcumuz var, 6 buçuk milyar TL değil. Büyükşehir'in borcu yönetilebilir ve sürdürülebilir konumdadır.

Şu anda meclis üyesi olduğunuz Büyükşehir Belediyesi’nin itibarını lütfen düşünerek konuşun. 'Bilineni var, bilinmeyeni var' ifadeleri son derece yanlıştır. Büyükşehir Belediyesi ciddi bir kurumdur. Bilinmeyeni diye bir şey olmaz. Borcumuzu yönetiyoruz, sürdürüyoruz.”

Etiketler