A+ A-
Yorum
10

Başkan Genç meslektaşlarıyla buluştu! Verdiği mesajlar dikkat çekti...

Yayın Tarihi: 05.09.2024 - 12:29
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Avrupa Genç Hukukçular Derneği (ELSA) üyeleri ile bir araya geldi.
Kaynak:HABER MERKEZİ

EYOF’ta düzenlenen yemek programında genç hukukçularla bir araya gelen Başkan Genç, programın önemine vurgu yaparak, genç hukukçuların gelecekte insan haklarına dair farkındalık kazanmalarının kritik olduğuna dikkat çekti. Başkan Genç, “Sizlerle burada bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Meslektaşlarım olarak bu şehirde sizleri ağırlamak, şehrimizin bir yöneticisi olarak bana ayrıca gurur veriyor. Umarım bu program sayesinde hem bireysel hayatlarınızda hem de bu şehir adına güzel anılar biriktirirsiniz. Bu tür etkinliklerin mesleki gelişiminize çok katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

YAŞAMA HAKKI İHLAL EDİLİYOR

Başkan Genç, dünyanın farklı ülkelerinden gelen meslektaşlarına bir hukukçu olarak seslenerek, “Hepiniz geleceğe dair büyük hayaller kuruyor, kariyer hedeflerinizi planlıyorsunuz. Ancak bu süreçte en temel insan hakkı olan yaşama hakkının ağır bir şekilde ihlal edildiğini üzülerek görüyoruz. Gazze’de yaşanan insanlık dramı, hepimizin vicdanını yaralıyor. Dünyanın her yerinde insan hakları konusundaki farkındalık giderek artsa da, bu dramın sona ermesi ve masum insanların temel haklarının korunması en büyük dileğimizdir. Trabzon’umuzda sizleri her zaman ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isterim” diye konuştu.

BAŞKAN GENÇ’E TEŞEKKÜR ETTİ

ELSA Trabzon Şube Başkanı Ayşe Türkü Çelik, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne kendilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç'e etkinliklerimizde ve eğitim programlarımızda bizlere sunduğu katkılardan dolayı minnettarız. Trabzon'da dernek olarak faaliyetlerimizi bu desteklerle daha verimli bir şekilde sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Unknown-96Unknown 3-46Unknown 2-56Unknown 1-70

Etiketler