A+ A-
Yorum
10

Başkan Genç'den Şehitlere Vefa

Yayın Tarihi: 11.10.2025 - 14:25
Büyükşehir ekipleri Harmantepe yolunda hummalı çalışma yürütüyor
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Köprübaşı ilçesinde bulunan Harmantepe Şehitliği yolunu betonlama çalışmalarını sürdürüyor. Yöre halkı, yıllardır çözüm bekleyen yol sorununa el atan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yıllardır ulaşımda sorun yaşanan Köprübaşı ilçesindeki Harmantepe Şehitliği yolunun betonlanacağına dair verdiği sözü tuttu. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, şehitlik yolunun yaklaşık 10 kilometrelik bozuk kısmında betonlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlk etapta 5 kilometrelik kısmın tamamlanması ve iklim şartlarına göre ikinci etaba geçilmesi planlanıyor.

VEFA VE SAYGININ GÖSTERGESİ


Sürmene-Köprübaşı Harmantepe Şehitliği ve Yaşatma Derneği Başkanı Süleyman Bilgin, “Yıllardır çözüme kavuşmasını beklediğimiz Harmantepe Şehitliği yolumuzda nihayet somut adımların atıldığını görmek bizleri son derece memnun etmiştir. Şehitlerimizin hatırasına yakışır bir yolun yapılması, sadece bir ulaşım hizmeti değil; aynı zamanda vefa ve saygının bir göstergesidir. Yılların özlemi son buluyor. Bu önemli çalışmanın hayata geçirilmesini sağlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e ve emeği geçen tüm belediye ekiplerine derneğimiz ve bölge halkı adına en içten teşekkürlerimizi sunuyorum. Şehitlerimizin aziz hatırasına yakışır bu hizmet için minnettarız” dedi.

MUHTARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ


Köprübaşı Büyükdoğanlı Mahalle Muhtarı Ali Bulut ise, “Harmantepe Şehitliği, bizim için hem manevi değeri yüksek hem de bölge halkı açısından gurur kaynağı olan bir yerdir. Yıllardır ulaşım konusunda büyük zorluklar yaşadığımız bu yolumuzun yapılmasında emeği geçen Trabzon Büyükşehir Belediyemize mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Etiketler