A+ A-
Yorum
10

Başkan Genç'ten Aslı Bebeğe Destek Eli

Yayın Tarihi: 01.09.2024 - 15:01
SMA Tip 1 hastası Aslı bebek için düzenlenen farkındalık etkinliğine katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, dayanışmanın önemine vurgu yaparak, “Birlikte daha güçlü ve daha umut dolu bir geleceğe yürüyeceğiz” dedi.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, SMA Tip 1 hastası Aslı bebek için Avni Aker Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen “SMA Hastası Aslı’ya El Ver” etkinliğine katıldı. Başkan Genç, daha önce eşi Arzu Genç’in el izi bıraktığı, SMA hastalarına dikkat çekmek amacıyla yapılan özel grafiti alanını ziyaret ederek kendi el izini bastı. Başkan Genç, hastalığın farkındalığını artırmak ve tedavi sürecine destek olmak adına büyük önem taşıyan etkinlik boyunca standları ziyaret ederek, hastalığa dikkat çeken çalışmalar hakkında bilgi aldı. Etkinlikte gerçekleştirilen ip çekme yarışmasında hakemlik yapan Başkan Genç, katılımcılarla keyifli anlar yaşadı.

DAİMA YANLARINDA OLACAĞIZ


Bu tür etkinliklerin farkındalık yaratmanın dışında umutları yeşerttiğini ifade eden Başkan Genç, “Bugün burada SMA hastası yavrumuz Aslı ve onun gibi birçok evladımız için bir aradayız. Şehrimizdeki bu dayanışma ruhu, hepimize güç veriyor. Bu tür etkinlikler, sadece farkındalık yaratmakla kalmıyor, aynı zamanda çocuklarımızın ve ailelerinin umutlarını yeşertiyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak bu mücadelede daima yanlarında olacağız. Birlikte daha güçlü ve daha umut dolu bir geleceğe yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler