A+ A-
Yorum
10

Başkan Genç'ten Şamil Ekinci Mesajı

Yayın Tarihi: 17.09.2024 - 13:02
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor’un efsane başkanlarından Mustafa Şamil Ekinci’nin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Başkan Genç mesajında, “Trabzonspor camiamızın efsane başkanlarından Mustafa Şamil Ekinci’yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Trabzonspor tarihinde iz bırakan, kazandırdığı şampiyonluklar ve başarılarla hafızalara kazınan kıymetli bir başkanımızı kaybettik. Mustafa Şamil Ekinci, yalnızca Trabzonspor’un değil Türk futbol camiasının önemli bir figürüydü. Kendisi, Trabzonspor’u İstanbul hegemonyasının dışına çıkararak, Anadolu’nun gururu haline getiren isimlerden biri oldu. Onun başkanlığı altında bordo-mavili takımımız 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 Başbakanlık Kupası kazandı. Trabzonspor’un büyüklüğünü herkese gösterdi” ifadelerini kullandı.

GÖNÜLLERDE YER ALACAK


Başkan Genç, mesajının devamında şunları kaydetti: "Merhum Mustafa Şamil Ekinci, Trabzon’a olan bağlılığı ve hizmetleriyle her zaman gönüllerimizde yer alacak. Onu, başarılarıyla ve duruşuyla her zaman saygıyla hatırlayacağız. Merhum Başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Trabzonspor camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Etiketler