SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Kaya’dan sporculara forma desteği

Başkan Kaya’dan sporculara forma desteği

14 Temmuz 2024 Pazar - 11:47




Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Gürcistan’ın Batum şehrinde düzenlenen Uluslararası Karate Turnuvası’na katılan sporculara Trabzonspor’un yeni sezon formasından hediye etti.





Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, tüm branşlarda mücadele eden Trabzonlu sporculara destek olmaya devam ediyor. 

Gürcistan’ın Batum şehrinde düzenlenen Uluslararası Karate Turnuvası’na Ümit ve Gençler Kategorisi’nde yarışacak olan 14 sporcuya Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzonspor’un yeni sezon formalarından hediye etti. Trabzon Akademi Spor Kulübü ve Trabzon Gençlik Spor Karate Kulübü’nün 14 sporcusu Batum’daki turnuvaya Trabzonspor formalarını giyerek gitti. 



BAŞKAN KAYA’YA TEŞEKKÜR ETTİLER

Sezon boyunca turnuvalara hazırlanan genç sporcular, Trabzonspor formalarıyla gittikleri Batum’da Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya teşekkür ettiler. Başkan Kaya’nın desteğinin moral olduğunu ifade eden genç sporcular, “Bizim için mücadelelerimizde moral, motivasyon çok önemli. Bu anlamda yanımızda olduğunu bize hissettiren Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.



SPORA VERİLEN DESTEK GELECEĞİMİZE YATIRIMDIR 

Spor kenti Trabzon’da sporculara verilen her türlü desteğin büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Kaya, “Trabzon’umuz yetiştirdiği sporcularla ve şampiyonluklarla sadece Türkiye’de değil, dünyada da tanınmış bir şehir. O nedenle biz yerel yöneticiler olarak sporcularımızın her zaman, her koşulda yanlarındayız. Spor ve müsabakalarla ilgili bize ihtiyaç duyulan her ne varsa sağlamaya çalışıyoruz. Batum’da düzenlenen Uluslararası Karate Turnuvası’nda mücadele eden sporcularımıza başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap