BBP Trabzon Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutmadı
Yayın Tarihi: 26.03.2025 - 10:30
BBP Trabzon yönetimi Alperen Ocakları ile birlikte şehit edilen Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı.
Kaynak:HABER MERKEZİ
Büyük Birlik Partisi Trabzon’da Muhsin Yazıcıoğlu ve Şehitleri Andı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Trabzon İl Başkanlığı, Ortahisar teşkilatı ve Alperen Ocakları ile birlikte, partinin kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşlarının şehit edilişinin 16. yıl dönümünde anma programı düzenledi.
İskenderpaşa Camii’nde Yasin-i Şerif okutularak şehitlerin ruhlarına ithafen dualar edildi. Törenin ardından cemaate ve Trabzonlu hemşehrilere lokma ikramında bulunuldu.
BBP Trabzon İl Başkanı Adem Aydın, “Rabbim, başta Muhsin Başkanımız olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet eylesin, mekânlarını cennet kılsın. Onların yürüdüğü kutlu yolda, adalet ve hakikat davasına sadakatle bağlı kalmayı, bize emanet ettikleri ülküyü gelecek nesillere aktarmayı nasip eylesin.” ifadelerine yer verildi.
Adem Aydın “Bu dava, yalnızca bir mücadele değil; inancın, cesaretin ve doğruluğun simgesidir. Muhsin Başkanımız ve şehitlerimizin uğruna can verdikleri değerleri korumak ve yüceltmek boynumuzun borcudur.” ifadelerinde bulundu.
Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki arkadaşları 25 Mart 2009’da Kahramanmaraş’ta helikopter kazasında hayatlarını kaybetmişti. BBP ve sevenleri her yıl olduğu gibi bu yıl da şehit liderlerini çeşitli etkinliklerle anmaya devam etti.
Muhabir/Editör:Elif Yasemin AYDOĞAN