Bikka Coffee & Bistro, Soğuksu’da Yeni Şubesini Yoğun Katılımla Açtı
Yayın Tarihi: 30.07.2025 - 14:39
Bikka Coffee & Bistro, Soğuksu Mahallesi'nde ikinci şubesini açtı. Açılışa milletvekili ve belediye başkanları yoğun ilgi gösterdi.
Kaynak:HABER MERKEZİ
Trabzon’un yerel marka değerlerinden Bikka Coffee & Bistro, ikinci şubesini Soğuksu Mahallesi’nde düzenlenen görkemli bir törenle açtı. Geniş bir katılımla gerçekleşen açılış, şehrin iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.
Açılış Kurdelesi Protokol Üyeleriyle Kesildi
Yeni şubenin açılış kurdelesi; CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla kesildi.
2016’da Başlayan Serüven Soğuksu’da Büyüyor
2016 yılında Kalkınma Mahallesi'nde açtığı ilk şubeyle Trabzon’da markalaşma sürecine giren Bikka Grup, aradan geçen süreçte yalnızca gastronomi alanında değil, farklı sektörlerdeki yatırımlarıyla da dikkat çekti. İkinci şube için seçilen Soğuksu Mahallesi, hem yeni yol güzergâhı üzerinde bulunması hem de gelişmekte olan yapısıyla tercih sebebi oldu.
Bikka Grup’tan Bölgeye Yeni Değer
Soğuksu’da açılan yeni şube; şık tasarımı, zengin menüsü ve modern atmosferiyle yalnızca bir kafe değil, aynı zamanda sosyal yaşamın yeni buluşma noktası olmayı hedefliyor. Açılışa katılan davetliler, mekânın atmosferine ve hizmet anlayışına tam not verdi.