A+ A-
Yorum
10

Bordo Mavi 61 Lige Hazır

Yayın Tarihi: 10.10.2024 - 12:30
Trabzon’un voleyboldaki gururu Bordo Mavi 61 Spor Kulübü, Samsunspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazanarak yeni sezona hazır olduğunu gösterdi
Kaynak:KARADENİZ ÖZEL HABER

TVF Kadınlar Voleybol 2. Lig 14. Grup’ta yer alan Bordo Mavi 61 Spor Kulübü, yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-Mavili ekip, önceki gün kendisiyle aynı grupta yer alan Samsunspor ile hazırlık maçında karşılaştı. Yomra Jimnastik Salonu’nda oynanan maç, Trabzon ekibinin 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. Başarılı bir oyun ortaya koyan Sultanlar, lige hazır olduğunu gösterdi.

BORDO Mavi 61 Spor Kulübü Başkanı Selahattin Baba karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada; “Samsun’da oynadığımız ve yarım kalan maçın rövanşında rakibimizi Yomra’da 3-1 yendik. Misafir takım Samsunspor’a katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Genel olarak takımımızdan memnunum. Eksik olan bölgelerimiz için transfer çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

HEDEFLERİNİN şampiyonluk olduğunu söyleyen Baba, “Yine sezona iddialı hazırlanıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Bu yıl 1. Lig’e çıkarak Bordo ve Mavi 61’in büyüklüğünü herkese göstereceğiz. Bütün taraftarlarımızı maçlarımıza davet ediyorum. Bizlere inanan taraftarımıza, bizlere desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza ve camiamıza şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

MAN-ET-1140-568

13 Ekim Pazar günü ligin ilk haftasında Artvin’de oynanması planlanan Artvinspor-Bordo Mavi 61 Spor maçının, ev sahibi ekip Artvinspor’un ligden çekilmesinden dolayı oynanamayacağı duyuruldu.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün
Etiketler