SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Burhan Bayraktar 'Milletvekilliğini Derhal Bıraksınlar'

Burhan Bayraktar 'Milletvekilliğini Derhal Bıraksınlar'

03 Temmuz 2024 Çarşamba - 15:08




Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, yapılan emekli zammına isyan etti.





Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, TUİK'in verileri ile yapılan zammın emeklide büyük hayal kırıklığı yarattığını belirtirken ;

Bu ayki enflasyon Haziran ayı 1,64 Trabzon'da gerçekleşen, TEFE TÜFE'deki enflasyon %38-%39, 1,64 noktasında TÜİK denilen garabet kurum bu son ilk altı aylık şeyi açıklandığı yılın ikinci altı ayında alacağımız an belli oldu.

Bu vesileyle 10 Bin TL ve altında maaş alan 82 Bin kişinin maaşında bin lira bile artış görünmüyor.Tabii çok maaş hesaplanınca kötü durum var.Trabzon'daki 6 milletvekili var.

Neyse bedeli ödemeye hazırım.
Hiçbir emekliyle Trabzon'da temas kurmasınlar.
Hiçbirine selam vermesinler diye.
Derhal Milletvekilliğini bıraksınlar.
Böyle bir şey olur mu ?


BU ADELETE, HAKKA SIĞMIYOR

Başkan Burhan Bayraktar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bu yanlıştan dönülmesi için seslenirken ;

Trabzon, Türkiye'nin en pahalı kentlerinden birisi.Geldiğimiz noktada yılın ikinci altı aylık zammı için bir bakan ve yardımcıları 280 Bin lira maaş alırken Trabzon'da 82 bin kişi 10 Bin lira ve altı da maaş alıyor.

Asıl olan biziz, vekil olan onlar, bu adalete, hakka, hukuka ve vatandaşlığa çok ters bir durum.

Hiç yakışmıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızdan da gerçekten bu konuya TUİK'in tespit ettiği bu garabet artışa müdahale etmesini özellikle istiyoruz.

Trabzon'da yaşayan 193 Bin emekli bu açıklanan ikinci altı ay uygulamayacak olan bu zamdan dolayı müthiş bir hayal kırıklığına uğramış, Türkiye'nin en pahalı kenti Trabzon'da emekliler İsyan etmiştir.

BURAK ÇİMŞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap